Reguli

Numele de utilizator (Nicknames)

Numele utilizatorilor nu trebuie sa fie ofensatore, neadecvate, rasiste, extremiste sau vulgare. Jucatorilor ce vor folosi astfel de nume sau vor pretinde ca fac parte din Echipa Metin2 le vor fi sterse conturile fara a fi atentionati. De asemenea, cei ce vor pretinde a fi altcineva vor fi banati.

Denumirile generale

Magazinele, breslele, grupurile, Item-urile sau orice alt lucru caruia ii poti da o denumire vor trebui sa fie conforme cu punctul ยง1 Numele de utilizator (Nicknames).

Comportamentul

Te rugam sa tii cont intodeauna de faptul ca nu ai voie sa insulti alti jucatori. Amenintarile, spam-ul, mesajele ofensatoare sau insultele catre ceilalti jucatori se pedepsesc cu banarea contului din joc.
Daca esti insultat, amenintat sau primesti mesaje nedorite de la un alt jucator, te rugam sa contactezi Game Master-ul responsabil. Decizia Game Master-ului nu-ti va fi comunicata iar intrebarile gen "Ce se intampla cu x daca mi-a spus y lucru?" vor ramane fara raspuns si vor fi considerate Spam.

Chat-ul Intern - Limba folosita

Limba oficiala folosita pe toate serverele romanesti ale jocului Metin2 este Limba Romana. Exceptie facand strainii ce au voie sa foloseasca numai Limba Engleza, aceasta fiind singura limba straina acceptata.

Conturile

Este de datoria ta sa te asiguri ca datele contului tau sunt in siguranta. Impartasind aceste date cu altcineva inseamna sa pierzi credibilitatea reclamatiilor aduse in cazul pierderii contului sau a Item-urilor aflate in cont. Echipa Metin2New nu-ti va cere NICIODATA datele de logare (nume, parola). Comercializarea reala de conturi, Item-uri, Yang este strict interzisa. Acest lucru se pedepseste cu banarea permanenta a contului din joc si de asemenea se poate actiona pe cale legala.

Echipa Jocului

GM este prescurtarea de la Game Master.GM au voie sa acorde jucatorilor doar:
-Level 99.
-Valoarea de 1.500.000 yang.
-Perfect Master(P) skillurilor.
-Level 30 calului
-Zece puncte "Chemarea Calului"
-Perfect Master la cele trei skill-uri ale calului


Admini

-GM nu trebuie sa profite de faptul ca detine o functie mai mare decat a celorlalti jucatori, si nu trebuie sa faca abuz de drepturile cu care este imputernicit.

Reclamatiile aduse echipei de joc

Reclamatiile aduse echipei Metin2New se raporteaza lui maryooo sau lui Don..

Sanctiunile

Echipa jocului va folosi urmatoarele sanctiuni pentru a mentine o buna desfasurare a jocului:

-avertismente
-kicks (delogari)
-banuri temporare
-banuri permanente

>Daca un jucator se va abate de la una dintre aceste reguli va primi avertismen, la cinsprezece avertismente jucatorul respectiv va avea contul banat intre una si doua zile.
>In cazul unui GM(Game Master), la primirea de cinsprezece avertismente i se vor lua drepturile de Admin timp de o zi sau chiar doua zile.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one